Zolder-Kolder

Haal je oude spullen van zolder en realiseer je eigen Spulleboel 'webshop'.

Spulleboel
Cover Image

Wie kent het niet? Steeds meer spullen die je huis in worden gesleept, ben je het niet zelf dan is het wel je partner of een kind wat met wat nieuws komt aanzetten. En bijna altijd eindigt het ergens op zolder, achter het schot of in een doos op de zolderkamer. Altijd leuk natuurlijk om iets nieuws te krijgen/hebben maar op een gegeven moment besef je dat je wel heel veel spullen hebt opgeslagen in je huis en zou je eigenlijk wel weer wat meer ruimte willen hebben. Weggooien is een optie maar vaak zonde, spullen naar de kringloop brengen is absoluut een prima idee maar sommige spullen zijn best nuttig voor anderen en net iets té goed om bij een kringloop af te geven met de wetenschap dat een handelaar met jouw spullen een winst maakt die je liever zelf maakt.

Dát zijn de spullen die je graag kwijt wilt en waarvoor je ook graag nog een kleine bijdrage aan hoopt over te houden.

Spulleboel begrijpt deze mensen heel goed, iets op een andere online marktplaats aanbieden betekent altijd emails om je spullen tegen betaling beter zichtbaar te krijgen en een beperkte tijd om je spullen aan te bieden alvorens je moet gaan verlengen. Niet bij Spulleboel, hier kun je je hele zolder in de etalage zetten en een leuke 'naam' verzinnen voor je persoonlijke spulleboel winkeltje. Bij Spulleboel ontvang je in principe géén emails, wordt je niet gevraagd om ergens voor te betalen, worden je spullen standaard onder de aandacht gebracht en blijven we dat doen en het mooiste is dat je nóóit wordt gevraagd om je advertenties te verlengen! Je kunt dus direct, gratis al je overbodige spullen bij Spulleboel in de etalage zetten, je zou zelfs niet overbodige spullen erbij kunnen zetten om te zien of en wat anderen er nog voor over hebben.

Maak vandaag nog je een eigen Spulleboel 'webshop' aan en plaats eenmalig je spullen, voorzien van één of meerdere foto's, bij Spulleboel!